Skip to content

Hello world!

  • by

Welcome to WordPress. This is your fir

Välkommen till frisörsalongen Strands hår & skönhet! 

Jag heter Sevim och är ägare och den som driver salongen.

Jag har över 27 års erfarenhet av frisöryrket. Genom åren har jag parallellt arbetat både som legitimerad frisör lärare och frisör med gesällbrev. Genom åren har jag vidareutbildat mig i Sverige men också i London och Paris för att utveckla min yrkesskicklighet. Eftersom jag är noggrann med kvalitet och omsorg om mina kunder vill jag tillsammans med dem utifrån en helhet skapa en färg, form och stil som är unikt personlig. Jobbar med tekniker som bayalage, ombre, slingor och kan skräddarsy en teknik som passar just din hår typ och livsstil. Jag står redo att skapa ditt dröm hår.

Jag arbetar också gärna med  festfrisyrer och makeup, så vänd dig till Strands hår & skönhet om du ska gifta dig eller gå på fest – kontakta salongen för en konsultation för att vi tillsammans kunna ta fram en stil som passar dina önskemål inför din stora dag.

Tillbakalutad i en bekväm stol får du njuta av hembakt fika med en kopp gott kaffe eller te, läsk eller mineralvatten. Salongsmiljön och upplevelsen hos Strands hår & skönhet ger dig den avkoppling du förtjänar!” Hela upplevelsen ska ge dig en känsla utöver det vanliga här kan koppla av. Shamponering med hårbottenmassage i våra härliga shamponeringar med inbyggd massage är outstanding. Det ger ger dig det lugn du längtar efter.

Vår inredning är ren i sin enkelhet och som har mjuka lugna färger som ger en känsla av hemma hos. Det ger en rogivande upplevelse.

Du är varmt välkommen!

st post. Edit or delete it, then start writing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *